Seuraajat

lauantai 19. lokakuuta 2013

Sosiaalisen median vaikutus & muuttuminen 10 vuodessa

Halusin tänään pohtia vähän sitä kuinka media on vaikuttanut Antin uraan, ja informaatioon. Osa muistaa Antin ensimmäiset kotisivut anttituisku.net vuonna 2004 joka oikeesti oli se tärkein informaatio kanava Antin tekemisistä ym. Keskustelufoorumi kävi sielä kuumana ihmisten keskustelusta. Joskus ihan tulee ikävä sitä aikaa. Aika on muuttunu ihan kauheesti siitä ajoista, ja  niitä kun miettii huomaa tosiaan kuinka ollaan menty 10 vuotta eteenpäin. Asiat tuli aina jäljessä; ensimmäisenä luettiin lehdistä. Muistan itse nämä sivut vielä kun eilisen päivän. Silloin keskustelufoormuissa oli vielä jossain määrin eloa ja keskustelua. Infottiin keikoista ensimmäisenä ja sieltä muistan itsekkin lukeneeni jotain tietoja ensimmäisenä ihan into piukeena "Antti on tulossa tänne & tänne keikalle." Sivut oli käytössä 2010-2012?! Aikana ainekin hyvin vahvasti. Muistan myös sen, että Fan Club kohdassa luki erittäin kauan "uusi fanclub aukeaa pian" loppujen lopuksi sitä odotettiin 3 vuotta ainekin, mutta onneksi sekin aukesi melkein kaksi vuotta sitten: http://fanclub.anttituisku.fi/sign.php

Kuinka moni muistaa legendaarisen päiväkirja osuuden huutaa: HEP! Mä ainekin muistan, sen hyvin vahvasti kuinka tärkee osuus se oli joskus mulle ja muille faneille. Aina jaksettiin valittaa siitä kun Antti ei oo taaskaan jaksanu kirjottaa meille. Näin jälkeenpäin ajateltuna, kuinka tyhmää siitäkin oli valittaa Antilla oli varmasti kaikkea muutakin kuin vaan miettiä aina kerkeenkö kirjoittaa päiväkirjaan. Olihan tää hauska osuus, mutta nyt sen korjaa vahvasti Antin omat facebook sivut : https://www.facebook.com/anttituiskuofficial?fref=ts & Fan Club!
Nyt eletään vuotta 2013 monen sosiaalisen median valtaamana, kaikki ihmiset tavalliset & artistit on hyvin vahvasti Facebookissa, Instagramissa, Twitter & YouTube. Ja mitä näitä vielä löytyy, musta se on hieno asia, helppoa ja kätevää. Saa seurata hyvässä määrin oman artistin tekemisiä helpommin ja pysyy kartalla. Musta ainekin on hyvä että sosiaalinen media on olemassa kaikkine huonoine puolineen.  Laitan tohon alas linkin Antin VIRALLISIIN & OMIIN sivustoihin, sekä meidän omat :)

Antin hallinnoimat viralliset sosiaalisen median sivut:

Facebook: https://www.facebook.com/anttituiskuofficial?fref=ts
Twitter: https://twitter.com/anttituisku
Instagram: http://instagram.com/antti_tuisku#
YouTube: http://www.youtube.com/user/OfficialAnttiTuisku
Fanclub: http://fanclub.anttituisku.fi/sign.php
Kotisivut: http://www.anttituisku.fi/ 

Ja sitte meidän sivustot :) Joita ei ylläpidä Antti jos ei ole vielä kaikille mennyt ymmärrykseen :)

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Tuiskuttajat/278191685619730?fref=ts
Instagram:http://instagram.com/tuiskuttajat#
YouTube: http://www.youtube.com/user/Tuiskuttajat 
Twitter: https://twitter.com/Tuiskuttajat

Mitä mieltä te ootte mediasta? Miten se on teihin vaikuttanut? Onko se vaikuttanut Antin suosioon mahdollisesti? Laittakaa kommenttia! :)

1 kommentti:

  1. ainakin Facebookissa tulee seurattua antin kuulumisia lähes päivittäin. Instagramia en omista, niin siellä ei voi juuri seurata. Tuiskuttajien sivuillakin käyn joka päivä. Antin kotisivuilta tulee seurattua myös keikkoja tiiviisti, missä mennään. Media on hyvä asia. Kyllähän toki antista mediat joskus saattaa kirjoittaa negatiivistakin, mutta ei niitä pidä ajatella. Sosiaalinen media on hyvä asia. Antti pysynyt yhtä suosittuna,kun ennenkin.=)

    VastaaPoista